Harat ja pilkkurit

Kaivinkoneiden harat ja pilkkurit

Väkevä valmistaa kestävät kantoharat ja kiviharat, halkaisukourat ja kantopilkkurit kaivinkoneisiin. Vahvoissa ja tehokkaissa pilkkureissa käytetään kotimaisia hydraulisylintereitä ja kulutusterästä (esim. Hardox, Miilux, Raex) kovimpaan kulutukseen kohdistuvissa osissa.

Katso alta Väkevän harat ja pilkkurit kaivureihin, ja pyydä tarjous!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Väkevä halkaisukoura

Väkevä -halkaisukoura on järeä, kahdella hydrauliikkasylinterillä varustettu työkalu, jolla halkaisee nopeasti ja tehokkaasti paksummankin puun. Halkaisukouralla ylikokoiset puut on helppo ja nopea pieniä ennen haketusta. Se soveltuu hyvin myös kantojen halkaisemiseen.

Väkevä kantopilkkuri

Väkevän kantopilkkuri on testatusti tehokas työkalu kantojen nostamiseen ja pienentämiseen. Metsäteho Oy ja TSS Tutkimus ovat todenneet kantopilkkurin toimivaksi työkaluksi, jolla voidaan tuottaa energiatalouden puuraaka-ainetta kannoista. Kantopilkkurin kovimmalle rasitukselle joutuvat osat on valmistettu vahvasta ja käyttöä kestävästä kulutusteräksestä, joka lisää kantopilkkurin käyttöikää huomattavasti. Toimitamme myös pilkkurin varaosat, kuten sylinterit, puukot, piikin terät ja kärjet, stefat ja teräspuslat.