Kauhat

Kaivinkoneiden kauhat

Väkevän kaivinkoneiden kauhat ovat suomalaista suunnittelua ja valmistusta parhaimmillaan! Väkevän vahvat ja laadukkaat kauhat sopivat moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen, ja valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöitynä.

Tutustu Väkevän monipuolisiin kaivinkoneen kauhoihin ja pyydä tarjous!

Näytetään kaikki 15 tulosta

Monikäyttöiset kaivinkoneen kauhat

Laaja mallisto Suomessa suunniteltuja Väkevän kauhoja kaivinkoneisiin kattaa kaikki tarpeet – erityisesti koska jokainen kauha on räätälöitävissä juuri asiakkaan tarpeeseen. Monipuoliset eri tarkoituksiin valmistetut kauhat takaavat laadukkaan ja tehokkaan urakoinnin.

Kuokkakauhat

Kuokkakauhoja on kahta mallia – huulikauha ja kynsikauha. Väkevän kuokkakauhat ovat saatavilla pienistä 700 kg minikaivureista aina 100 tonnin järeisiin kaivinkoneisiin. Kuokkakauhojen leveydet vaihtelevat 400–2000 mm välissä. Kuokkakauhojen korkeudet ovat räätälöitävissä 800 – 1800 mm välillä. Eri kokoisiin kauhoihin on valittavissa useita eri kiinnitysvaihtoehtoja: S30-S80 tai NTP10-NTP40.

Mätästyskauhat

Väkevä-mätästyskauhat ovat tukevarakenteisia mätästykseen suunniteltuja kauhoja, joilla mätästys sujuu nopeasti, tehokkaasti ja vaatimusten mukaisesti. Huolellisesti kaivettu mätäs on oikean mittainen ja muotoinen, johon istutus onnistuu helposti. Tarkasti kääntömätästykseen muotoiltu kauha nopeuttaa urakointia, ja vaihdettavat kärki- ja perälevyt pitävät työnjäljen aina hyvänä.

Kaapelikauhat

Kaapelikauhat ovat kapeita kauhoja, joilla on helppo kaivaa kaapeleille tarvittavia käytäviä. Pitkäpohjaiset mallit ovat tarkkoja käyttää myös silloin, kun olemassa olevaa kaapelikäytävää kaivetaan uudelleen auki. Pienemmät kaapelikauhat soveltuvat myös salaojitukseen, ja vastaavasti suuremmalla kaapelikauhalla voi kaivaa sekä kaapelit että vesijohdot.

Minikaivureiden kauhat ja lisälaitteet

Väkevä valmistaa tilauksesta myös minikaivureiden pieniä kauhoja ja muita varusteita. Kuokkakauhat, luiskakauhat ja kaapelikauhat sopivat hyvin pienempiin, tarkkoihin töihin. Tasauskauhat ja harat ovat erinomaisia varusteita esimerkiksi pihatöihin.