Infra

Väkevä – Infra

Infrastruktuurin maanrakentamisen kotimaiset erikoistyökalut kaivinkoneisiin: asfalttileikkurit, kaapeliaurat, routakoukut ja monet muut infran rakentamiseen tarvittavat varusteet. Katso Väkevän verkkokaupasta infratuotteet ja pyydä tarjous!

Katso valikoimamme infravarusteet kaivinkoneisiin, ja pyydä tarjous!

Näytetään kaikki 5 tulosta

Routakoukku

Väkevä-routakoukku kaivinkoneeseen on erittäin kestäviä työkalu, joka on saatavilla kynnellä tai ilman. Tehokkaat ja toimivaksi muotoillut koukut valmistetaan haluamaasi pituuteen – vakiomitat koukuille ovat välillä 800-1200mm, mutta voimme valmistaa myös minikoukut sekä todella suuret megakokoiset routakoukut.

Tasauslevy, tasauspalkki ja tasoitin

Väkevän tasauslevyn ja tasauspalkin avulla tasoitat nopeasti infrarakentamisen jäljet. Järeät tasauslevyt ja tasauspalkki soveltuvat suurienkin sorapintojen tasoittamiseen työn sujuessa nopeasti, tehokkaasti ja laadukkaasti. Tasauslevyn avulla voi tarvittaessa myös puhdistaa pintoja, ja sitä voidaan käyttää ympäri vuoden esimerkiksi vähäisen lumen poistamiseen. Erikoismuotoiltu tasoitin on tehokas ja nopea, erityisesti kaapeliauran kanssa käytettäväksi suunniteltu varuste.