Mätästimet

Kaivinkoneiden mätästimet

Mätästimet ovat laikku- tai naveromätästykseen suunniteltuja kaivinkoneen kauhoja. Mätästinten takaosan huulilevyissä on aukot, jotka auttavat juurakoiden repimisessä. Runsas kulutusteräksen käyttö takaa mätästimen pitkän käyttöiän ja varman toiminnan, jolloin mätästys tai laikutus onnistuu tehokkaasti ja vaivattomasti.

Katso valikoimamme mätästimet kaivinkoneisiin, ja pyydä tarjous!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Navero-ojamätästin

Naveromätästyksessä muodostetaan ojamätästimellä naveroita, pieniä ojia vesitalouden hallitsemiseksi. Tällöin mättäästä saadaan hyvä istutusalusta myös sellaisille maille, jossa ei ole aiempia kuivatusojia tai joissa muutoin veden määrä on liian suuri. Tällöin mättään sisus säilyy kuohkeana ja lämpimänä, jolloin taimen juuristo voi hyvin. Navero-ojamätästin on mitoitettu siten, että sillä on helppo tehdä sopivan matala vako, josta samalla nostetaan taimelle sopiva mätäs.

Tuplamätästin

Tuplamätästin on erittäin tehokas mätästyskauha sopivalle maaperälle. Kaksi mätästä kerralla kääntävä mätästyskauha lisää työtehokkuutta merkittävästi, ja vierekkäisten kauhojen mätäsväli on sovitettu juuri sopivaksi istutusväliksi. Kysy lisätietoja tuplamätästimestä!